Menu

Voor vragen m.bt. allergenen kan u zich wenden tot de verantwoordelijke. De samenstelling van de voeding kan lichtjes wijzigen.

 

Maandag 23-4:

Scampi met fijne groenten

Parelhoenfilet met champignons en perzik en pommes duchesse

Gateau met slagroom

 

Dinsdag 24-4:

Champignonsoep

Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons en puree

Fruit

 

Woensdag 25-4:

Preisoep

Boomstammetje met jagersaus, snijbonen en natuuraardappelen

Zelfgemaakt dessert

 

Donderdag 26-4:

Scampi met fijne groenten

Kabeljauwhaasje met dugleresaus en frietjes

Dame blanche

 

Vrijdag 27-4:

Wortelsoep

Zalm met saffraansaus, jardiniere groenten en puree

Yoghurt of pudding

 

Maandag 30/4:

Waterkerssoep

Hespenrolletjes met puree

Yoghurt of pudding

 

Woensdag 2/5:

Groentesoep

Warme beenham in pepersaus, gegrilde tomaat en natuuraardappelen

Gebakje

 

Donderdag 3/5:

Verjaardagsmenu Jeanine S: Appelslaatje met gerookte eendenborst

Konijn met pruimen en frietjes

Flantaart

 

Vrijdag 4/5:

Verjaardagsmenu Georgette V: Tongrolletjes met zalm en zurkelsausje

Konijn met pruimen en kroketjes

Verse fruitsla