Update gewijzigde maatregelen vanaf 11/12/2020 : Assistentiewoningen & Zorghotel

Beste bewoner(s), familie

Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen die de Vlaamse regering aankondigde, willen wij in navolging een aantal zaken terugschroeven.

In deze fase die met onmiddellijke ingang ingaat zullen volgende maatregelen gehanteerd worden:

⚠  Het principe van de 4 geregistreerde bezoekers wordt teruggeschroefd naar 2 geregistreerde bezoekers. Deze bezoekers mogen afzonderlijk van elkaar op de flat op bezoek komen op voorwaarde dat zij en de bewoner(s) te allen tijde hun mondmasker correct dragen.

⚠  Bezoek kan enkel nog tussen 9u en 11u en 13u en 19u doorgaan in het gebouw. Op deze manier vermijden we contact tussen bezoekers en bewoners die met social distancing aan het eten zijn in de lichtstraat.

⚠  De brasserie blijft gesloten in de namiddag. We proberen de ontbijten en middagmalen met social distancing zo lang als mogelijk door te laten in gaan in de brasserie, dit om het welzijn te bevorderen.

⚠ Bewoners mogen elkaar niet onderling bezoeken op elkaars flat.

⚠ De mondmaskerplicht blijft van kracht in het volledige gebouw.

⚠ We raden bewoners sterk af om de campus te verlaten voor ‘onnodige’ activiteiten. Wie de campus toch verlaat, dient strikt de regels na te leven, zoals bepaald door de overheid.

‼ Deze maatregelen gaan vanaf woensdag 28/10/2020 in werking.

De maatregelen blijven van kracht tot nadere communicatie. Wij willen iedereen uitdrukkelijk bedanken voor het naleven van de geldende maatregelen.

Wij zullen u verder blijven informeren over de wijzigende maatregelen, steeds rekening houdend met het advies van de nationale veiligheidsraad en onze eigen coördinerend en raadgevend arts.

Wij danken u uitdrukkelijk voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groeten
Directie vzw De Bron

Contact

Tel: +32 (0)9 364.89.30
Mail: gaw.debron@sezz.be

Marie Popelinstraat 4
9620 Zottegem

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart