Update gewijzigde maatregelen vanaf 12/04/2021 : Assistentiewoningen & Zorghotel

Beste bewoner(s), familie
Op maandag 12/04/2021 is het 10 dagen geleden dat de bewoners van de assistentiewoningen hun tweede vaccin tegen covid-19 ontvingen. Door de grote vaccinatiebereidheid, zijn we in de mogelijkheid om de maatregelen te versoepelen.

De huidige maatregelen zullen vervallen en zullen vervangen worden door de geldende maatregelen voor burgers in een privéomgeving. Dat wil zeggen dat wij vanaf maandag dezelfde regels zullen hanteren zoals deze worden opgesteld door het overlegcomité voor de privéomgeving, ook als deze versoepelen of verstrengen.

Wie met concrete vragen zit over de laatste geldende richtlijnen, kan hiervoor steeds terecht bij de woonassistent of de verantwoordelijke van het zorghotel.

Ook de isolatiemaatregelen (bv. na een ziekenhuisopname of bij een nieuwe opname) zullen wijzigen. Deze zullen vanaf nu individueel worden bekeken, zodat niet iedereen standaard in quarantaine moet.

Vzw De Bron behoudt zich het recht om de maatregelen te allen tijd aan te passen als de epidemiologische toestand dit vereist.

Wij danken u voor uw begrip.

 

Met vriendelijke groeten

Directie vzw De Bron

Contact

Tel: +32 (0)9 364.89.30
Mail: gaw.debron@sezz.be

Marie Popelinstraat 4
9620 Zottegem

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.