Hospicezorg

Algemeen

Hospicezorg De Bron is een gespecialiseerde vorm van zorg die gericht is op het bieden van huisvesting met warme zorg, comfort, rust en ondersteuning aan mensen in hun laatste levensfase. Het is een plek waar palliatieve personen (minimaal 18 jaar) en hun geliefden kunnen rekenen op kwaliteitsvolle zorg, emotionele ondersteuning en een warme huiselijke omgeving. We bieden hierbij totaalzorg aan zodat de gast en zijn/haar familie tot een betekenisvolle afronding van het leven kan komen.

Gedurende het verblijf wordt onze gast omringd door een professioneel team van zorgverleners die dag en nacht ter beschikking staan. Hospicezorg De Bron stemt iedere zorgvraag af op de persoonlijke behoeften en voorkeuren van haar gast en zijn/haar omgeving.

Onze hospice flat is 55m2 en is rustig gelegen. De flat beschikt over een huiskamer met ingerichte keuken, een ruim terras, een aparte slaapkamer en een grote badkamer. Ze is volledig bemeubeld en rolstoeltoegankelijk.  Indien gewenst kunnen bepaalde persoonlijke meubelstukken worden meegenomen.

 

In de dagprijs is onderstaande inbegrepen:

  • Omkadering van een professioneel team van zorgverleners 7/7 – 24/24
  • Individuele opvolging en ondersteuning
  • Maaltijden: ontbijt, soep, water, middagmaal, dessert, koffie en avondmaal
  • Bedlinnen
  • Onderhoud van de flat
  • Mogelijkheid tot kiné, ergo, welness en deelname activiteiten

 

De dagprijs bedraagt 92,90 euro.
(partner of familielid kan eveneens mee inwonen – prijs wordt tijdens de intake besproken)

 

Het aanmelden voor de hospice gebeurt steeds via een verwijsformulier van het ziekenhuis of (huis)arts na een specifieke indicatiestelling. In een multi-disciplinair team wordt met de betrokken arts en familie beslist of de gast in aanmerking komt voor een opname in onze hospice. We voorzien een maximale verblijfsduur van 3 maanden.
Een kennismaking en/of rondleiding is uiteraard steeds mogelijk na afspraak.

Contact

Hospicezorg De Bron
09 432 10 00
hospice.debron@sezz.be

Marie Popelinstraat 8
9620 Zottegem

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.