WIE IS VZW DE BRON?

Bij Vzw De Bron kunnen senioren genieten van zorg en ondersteuning op maat.

Afhankelijk van de zorgvraag kan je bij ons terecht in het dagverzorgingscentrum, de assistentiewoningen, het zorghotel of het woonzorgcentrum.

Sinds 2021 zijn wij gehuisvest in een nieuwbouw. Alle zorgfaciliteiten zijn hierdoor  gecentraliseerd op één zorgcampus. Zo willen wij senioren een aantrekkelijke woonvorm aanbieden aangepast aan hun zorgvraag. Bewoners kunnen op deze manier levenslang verzorgd worden in dezelfde vertrouwde omgeving. Door de nabijheid van een ziekenhuis kunnen wij met onze zorgcampus een levenslang onbezorgd en kwaliteitsvol wonen garanderen.

Naast de opvang van zorgnoden kan je ook een beroep doen op ons mindermobielenvervoer. Bovendien staat via onze dienstenchequeorganisatie een  poetshulp, strijkatelier en boodschappendienst voor je klaar.

NIEUWS UIT EERSTE BRON

[fts_facebook type=page id=448456008503462 posts=3 title=no title_align=left description=no show_media=bottom show_thumbnail=no show_date=no show_name=yes words=45 popup=yes grid=yes posts_displayed=page_only image_stack_animation=no colmn_width=310px space_between_posts=10px hide_comments_popup=no]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.