Gewijzigde maatregelen vanaf 28/10/2020 Woonzorgcentrum

Beste familieleden

Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen die de Vlaamse regering aankondigde, willen wij in navolging een aantal zaken terugschroeven binnen ons woonzorgcentrum.

In deze fase die met onmiddellijke ingang, woensdag 28/10/2020, ingaat zullen volgende maatregelen gehanteerd worden:

⚠ Het principe van de 2 geregistreerde bezoekers wordt teruggeschroefd naar 1 geregistreerde bezoekers. Deze bezoeker kan dagelijks langskomen op voorwaarde dat hij / zij 14 dagen symptoomvrij is en een mondmasker draagt gedurende het volledige bezoek.

⚠ Bezoek kan enkel nog tussen 14u en 18u doorgaan in het gebouw. Op deze manier vermijden we contact tussen bezoekers en bewoners die met social distancing aan het eten zijn in de leefruimte.
⚠ De mondmaskerplicht blijft van kracht in het volledige gebouw.
? De babbelbox wordt terug geactiveerd. Dit 7 op 7 tussen 10u en 17u. Reserveren voor de babbelbox kan via 09/364.48.48. Bezoek via de babbelbox kan veilig door verschillende contacten.
Voor mensen die zich in een levenseindefase bevinden, blijven uitzonderingen toegestaan.

De maatregelen blijven van kracht tot nadere communicatie. Wij willen iedereen uitdrukkelijk bedanken voor het naleven van de geldende maatregelen.

Wij zullen u verder blijven informeren over de wijzigende maatregelen, steeds rekening houdend met het advies van de nationale veiligheidsraad en onze eigen coördinerend en raadgevend arts.

Wij danken u uitdrukkelijk voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groeten
Directie vzw De Bron

Contact

Tel: +32 (0)9 364.48.48
Mail: wzc.debron@sezz.be

Heldenlaan 72
9620 Zottegem

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.